En meer bij Coachpraktijk voor School en Werk

& Meer

Speciaal voor veel voorkomende vragen zijn er workshops en modules die je in korte tijd richting kunnen geven. De meerwaarde van een workshop is dat je samen met anderen aan de slag gaat en door de interactie extra inzicht, inspiratie en motivatie krijgt.
De Loopbaanmodule is ontwikkeld om in korte tijd inzicht te krijgen in jouw loopbaanmogelijkheden. Voor het ontwikkelen van specifieke competenties en vaardigheden in het kader van een persoonlijk ontwikkelplan wordt op aanvraag een maatwerktraject geboden.

  • Workshop “Studiekeuze”. In twee bijeenkomsten van twee uur krijg je inzicht in jouw persoonlijke profiel. Dit helpt je om een richting te kiezen die bij jouw past. De workshop is op basis van open inschrijving en gaat van start als er 4 deelnemers zijn.
  • Loopbaanmodule: in twee gesprekken krijg je inzicht in jouw drijfveren, kwaliteiten en interesses. Overzichtelijk op een rij gezet in een rapport, helpt dit je om keuzes te maken over het vervolg van jouw loopbaan.
  • Ontwikkeltraject: maatwerktraject ter ondersteuning van het ontwikkelen van competenties en vaardigheden bijvoorbeeld in het kader van een POP.
  • Workshop Lifecoaching ‘Een ander perspectief”. Een insprirerende workshop van drie uur waarin je onder het genot van een hapje en drankje samen met anderen op creatieve manieren jouw levensvragen onderzoekt. De workshop is op basis van open inschrijving en gaat van start als er vier deelnemers zijn.
  • Individueel traject Studiekeuze. In vier gesprekken krijg je inzicht in jouw persoonlijke profiel. Dit helpt je om een richting te kiezen die bij je past.