Wat anderen zeggen

“Mijn doel vooraf was hoe ik mezelf goed zou kunnen presenteren tijdens het toelatingsgesprek op de kunstacademie. Dit coachtraject heeft me enorm geholpen om mezelf beter te kunnen presenteren. Ik heb geleerd hoe ik zelfverzekerder over kan komen, ook bij vreemde mensen. Ik vond de coachsessies fijn, omdat de coach alles heel anders benaderde dan dat ik deed, waardoor ik nieuwe inzichten kreeg. Inge kon van een olifant een mug maken.”
Amber

“Met aandacht voor en betrokkenheid bij mijn vermogen en capaciteiten op dat moment wist Inge mij steeds weer te prikkelen en te enthousiasmeren om mijn talenten, vaardigheden en vooral mijn passies te ontdekken en te onderzoeken. Daarnaast heb ik Inge leren kennen als een vakvrouw en zeer capabel adviseur en coach die een warme wisselwerking weet te creëren met een gezonde zakelijke afstand. Ik ben dankbaar dat ik haar heb mogen leren kennen.”
Karen

“Inge heeft me erg geholpen met het bepalen van de voor mij beste vervolgstappen in mijn (werkende) leven. Door zeer gerichte oefeningen en opdrachten en het stellen van de juiste vragen werd mij steeds duidelijker waar mijn echte interesse en kracht lag en waar ik echt blij van wordt. Inge maakt je bewust van de andere wegen die ook naar Rome leiden en begeleidt je door het keuzeproces. De keuzes ontstaan daardoor bijna vanzelf en het wordt steeds duidelijker wat echt bij je past en wat niet.
Ik heb veel geleerd van de (loopbaan) coaching en pas het nog dagelijks toe.”
Anneke

“Ik heb Inge ervaren als een zeer kundige en doortastende coach. Ze verstaat de kunst om blinde vlekken helder te maken en daar vervolgens effectieve handvaten voor aan te reiken. Ze is binnen onze organisatie ervaren als iemand met een prettige persoonlijkheid die in turbulente tijden van een fusie medewerkers hielp om focus te houden en regie op eigen loopbaan/ontwikkeling.”
Janneke

“Ik ben helemaal tevreden over de coaching, omdat ik mij bewust ben geworden dat de manier van werken en leven niet de juiste was. Doordat ik met Inge in contact ben gekomen is mijn werk en leven een stuk leuker geworden. Ik ben nog steeds mezelf aan het verder ontwikkelen dan wel verbeteren maar ik voel me helemaal super. Rest mij nog te zeggen SUPER BEDANKT, ik ben heel blij dat ik mijn coach sessies met jou heb mogen doen je hebt me echt GEHOLPEN.”
Ben

“Tijdens mijn gesprekken met Inge viel het me vooral op dat ze heel aandachtig naar je luistert. En dat is een kwaliteit, want daarmee weet ze snel te achterhalen wat jij nodig hebt en helpt ze je om de zaken voor jezelf helder te krijgen. Op basis hiervan geeft ze je nuttige adviezen en praktische tips. Inge is een coach waar je wat aan hebt !”
Ben B.

“Geduld, kennis van zaken en flexibiliteit zijn kenmerken die bij mij als eerste opkomen als ik denk aan Inge. Inge is continu op zoek naar een manier van aanpak die bij je past. In sessies van 1 1/2 uur in een professionele omgeving vertelt Inge niet hoe het moet, maar ze laat je zelf ontdekken hoe het zit. Ze geeft je goede praktische handvatten en begeleidt je in het oefenen in het gebruik ervan. Super!”
Ed

“Ik heb Inge als een bijzonder prettige en deskundige coach ervaren. Maar ook als een warm mens. Ze is lekker nuchter en wist de juiste vragen aan mij te stellen en huiswerk mee te geven waardoor ik zelf tot de benodigde inzichten kwam.
En daarna zorgde ze er ook nog voor dat de inzichten in het dagelijkse werk en leven herkenbaar en toepasbaar werden. Ik heb er nu nog steeds profijt van.”
Maaike