Spreekkamer Coachpraktijk voor School & Werk

Werk

Werk is een belangrijk deel van ons volwassen leven, het is dan ook fijn als je het naar je zin hebt. In tijden waarin veranderingen elkaar snel opvolgen kan het voorkomen dat je het gevoel hebt dat je niet meer op de juiste plek zit. De redenen voor dat gevoel zijn divers bijvoorbeeld een reorganisatie op je werk, onvoldoende uitdaging of steeds minder voldoening in je baan. Of misschien wil je wat anders maar weet je niet wát je wil of hoe je dat moet aanpakken. En soms is het gewoon fijn om even pas op de plaats te maken en te reflecteren op je toekomst. In een coachingstraject gaan we samen kijken wat jouw loopbaanvraag is en wat jij nodig hebt om met plezier, energie en voldoening naar je werk te gaan.

In andere gevallen kunnen gebeurtenissen of omstandigheden je werkplezier langdurig negatief beïnvloeden. Zaken als bijvoorbeeld een constant hoge werkdruk of een baas of collega waar je niet prettig mee samenwerkt. Ook gebeurtenissen in je privéleven zoals een scheiding of midlifecrisis kunnen je het gevoel geven dat je tijdelijk de regie over je leven kwijt bent. Energie slurpende omstandigheden in zowel werk als privé kunnen na verloop van tijd ervoor zorgen dat je het gevoel hebt dat je batterij steeds leger raakt. Je voelt je moe, raakt steeds vaker het overzicht kwijt en kan je minder concentreren. Emotioneel kan je geprikkeld reageren. Allemaal signalen van een naderende overspannenheid of burn-out. In een coachingstraject gaan we samen op zoek naar wat jij nodig hebt om je weer goed te voelen. Om de regie terug te pakken zodat je weer met energie, rust en in balans leeft.

Voorbeelden van situaties waar je tijdelijk ondersteuning/begeleiding bij kan gebruiken zijn:

  • Overspannenheid en burn-out
  • Balans vinden tussen werk en privé
  • Vragen met betrekking tot je loopbaan of persoonlijke onwikkeling

Staat jouw vraag er niet bij en wil je weten of je geholpen kan worden? Neem dan vrijblijvend en kosteloos contact op zodat we samen kunnen kijken wat Coachpraktijk voor School & Werk voor je kan betekenen.


Robot Coachpraktijk voor School & Werk
Kop Coachpraktijk voor School & Werk
Boeken Coachpraktijk voor School & Werk
Plant Coachpraktijk voor School & Werk
Markers Coachpraktijk voor School & Werk